Comunicado del Sindicato de Químicas de la CGT BCN

CAT- Comunicat del Sindicat de Químiques de la CGT BCN

Des del Sindicat de Químiques de la Confederació General del Treball (CGT) de Barcelona, ​​volem manifestar el nostre ferm i decidit suport a tota la plantilla de l'empresa Barnastock de Polinyà, després del greu incendi ocorregut avui a la matinada.

Exigim una resposta ràpida i eficaç per part de la direcció de l'empresa i les autoritats competents per garantir la seguretat i el benestar de tots els treballadors i les treballadores. Aquest incident no s'ha de prendre a la lleugera, i és imperatiu que s'implementin les mesures necessàries per prevenir futurs riscos i assegurar un entorn laboral segur.

Esperem que les operacions a Barnastock puguin restablir-se amb la màxima celeritat possible, i fem una crida a l'empresa perquè prengui totes les accions pertinents per donar suport a la seva plantilla en aquest moment crític.

Ens mantindrem vigilants i actius en la defensa dels drets i la seguretat dels nostres companys i companyes, i no dubtarem a prendre les accions necessàries per assegurar que es compleixin les normatives de seguretat i salut laboral.

La seguretat i la dignitat dels treballadors no es negocien!

SP Sindicat de Químiques CGT-BCN

CAST- Comunicado del Sindicato de Químicas de la CGT BCN

Desde el Sindicato de Químicas de la Confederación General del Trabajo (CGT) de Barcelona, queremos manifestar nuestro firme y decidido apoyo a toda la plantilla de la empresa Barnastock de Polinyà, tras el grave incendio ocurrido en la madrugada de hoy.

Exigimos una respuesta rápida y eficaz por parte de la dirección de la empresa y las autoridades competentes para garantizar la seguridad y el bienestar de todos los trabajadores y trabajadoras. Este incidente no debe ser tomado a la ligera, y es imperativo que se implementen las medidas necesarias para prevenir futuros riesgos y asegurar un entorno laboral seguro.

Esperamos que las operaciones en Barnastock puedan restablecerse con la mayor celeridad posible, y hacemos un llamado a la empresa para que tome todas las acciones pertinentes para apoyar a su plantilla en este momento crítico.

Nos mantendremos vigilantes y activos en la defensa de los derechos y la seguridad de nuestros compañeros y compañeras, y no dudaremos en tomar las acciones necesarias para asegurar que se cumplan las normativas de seguridad y salud laboral.

¡La seguridad y la dignidad de los trabajadores no se negocian!

S.P. Sindicato de Químicas CGT-BCN